OM OSS


Välkommen till Casa Orion inmobiliaria y inversiones, vi är ett  nystartat företag med en mix av Sverige och Spanien.


Namnet har vår dotter Maria, skapat, en kväll

när vi pratar om vad ska det nya företaget heta,

tittar vi upp på en vacker molnfri himmel och

rakt ovanför oss är stjärntecknet Orion.


Maria säger, låt oss ledas av Orion, och så blir

det !!


Vi har tidigare var för sig jobbat inom fastighetsbranschen i Spanien och främst på Costa Tropical och i Almuñécar och är nu ett team där all vår kunskap är samlad för att hjälpa dig.


Tillsammans har vi mer än 100 års erfarenhet i branschen vilket ger dig en professionell och kunnig vägledning vid ditt köp av bostad i Spanien. Att genomföra ett bostadsköp i ett annat land har alltid skillnader till vad man är van vid. Vi ger dig service och hjälp på Svenska genom hela processen och kan även rekommendera oberoende juridiska och ekonomiska rådgivare.


Vi samarbetar med mäklare efter hela Costa Tropical och Costa del Sol, på så sätt kan du vända dig till oss och vi hjälper dig att hitta det du söker utan att behöva kontakta andra mäklare.


Via våra samarbetspartners kan vi erbjuda er hjälp med om och tillbyggnader av ert nya boende eller om ni vill ha fastigheten och trädgården ompysslad.


Vi har ett modernt kontor vid Playan på , Paseo San Cristobal 7, Edificio Vista Azul, Bajo, 186 90  Almuñécar, Granada där vårt team kan hjälpa dig på plats mellan 10.00 – 14.00 och 17.00 – 20.00


Telefon +34-677 473 487  eller  +46-855 923 822

E-post:   hej@casaorion.com

 

Om du fyller i nedanstående formulär med önskemål och kontakt info så letar vi reda på några alternativ och kontaktar er!
 
 
 

© 2016 All rights reserved.  No part of this website content may be reproduced in any manner  without prior written consent 

                                            by its registered owner.

Credits: Almuñécar and Salobreña videos Departamento de Turismo & Ayuntamientos de Almuñécar y Salobreña.

                                                 

                                                               Design: © zen2net.com